Mi is ez valójában?

Ezt a történetet együtt írjuk….

Mióta nőiesen egy-egy  napra  belakjuk a pincesort sokan felteszik a kérdést, hogy :

“Mit csinál ennyi nő a pincesoron?”

“Mi is ez a nap és úgy egyébként, mit is csináltok ott?”

Pazar kérdések, bár aki egyszer ezeknek a délutánoknak és estéknek a részese lesz nem is érti, hogy milyen kérdések ezek?!

Egyszerűen jó itt lenni! Egy kicsit hátra hagyni az életünk mindennapjait. Lazán és kötöttségek nélkül csak létezni és érezni! A nap végével persze számos élménnyel gazdagodunk és hazavisszük, hogy átemeljük a következő időszakra, hisz milyen jó is emlékezni ezekre a pillanatokra! Jó itt lenni, jó veletek lenni 🙂

l

DRESS CODE 2024.

Május 11.  

CsillagOM Színezd újra

 

Monokróm ruha!

Gyere a kedvenc színedbe!

pld. kék farmer, kék felső és egy nagyon kényelmes cipő 🙂

Honnan az ötlet?

Talán nem tévedek, ha azt írom, hogy az életünkben azok a legnagyobb pillanatok és élmények amikor tényleg ki tudjuk zárni a külvilágot!

A rendezvények döntő többségénél a nők vagy sofőrködnek vagy éppen a “köszi, most nem iszom…” szerepben nyomják! Szóval ez a nap pont azért van, hogy ne legyenek zavaró körülmények abban, hogy jól érezzük magunkat és megmutassuk az igazi valónkat! Jó egy “férfimentes” napon együtt lógni a testvérrel, barátnőkkel vagy éppen kollégákkal. Az is egy hatalmas visszaigazolás, hogy a különböző korosztályok mennyire megtalálják egymással a hangot ezen a programon. Fantasztikus látni és megtapasztalni mindazt ami bennünk van Nőként!

 

 

OM…OM…OM….

“Ha nem az éveinkkel mérnénk az életünk hosszát, hanem a boldogan megélt perceinkkel inkább, akkor most te meg én vajon hány évesek volnánk?”

/Kowalsky meg a Vega

Tanuld meg, hogy amíg élsz, addig nem késő semmi. ”                       /Szabó Magda

2024. május 11.

Jegyek elővételben

Iratkozz Fel!

…és értesülj a legfrissebb hírekről elsőként!

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a termékekhez